Monthly Archives: Aralık 2021

CVE-2021-44228 VMSA-2021-0028 vulnerability on vCenter Server Appliance

By | 14 Aralık 2021

‎VCenter Server ve ‎‎vCenter Cloud Gateway’deki CVE-2021-44228’i ele almak için‎‎ geçici çözüm yönergelerindeki çözüm bölümüne aşağıda bakalım.  VMware Apache Log4j güvenlik açığı için aşağıdaki  vcenter server  6.5/6.7./7.0 sürümlerine geçici bir çözüm sundu. Geçici çözüm ile alakalı ayrıntılara VMware KB ‘sinden ulaşım sağlayabilirsiniz. VMware bu güvenlik açığını daha hızlı kapatmak için  vcenter ‘ın 6.5./6.7/7.0 versiyonlarına ait geçici  çözüm… Read More »

VMware Ports and Protocols Tool

By | 8 Aralık 2021

VMware Ports and Protocols tool çeşitli VMware ürünleri, çözümleri ve hizmetleri tarafından ihtiyaç duyulan tüm bağlantı noktalarını tek bir bölmede görüntülemenizi sağlayan bir portaldır. ‎Portali kullanmak için aşağıdaki adımları izlemeniz gerekir:‎ ‎Linke tıklayın: ‎‎VMware Bağlantı Noktaları ve Protokolleri‎ ‎Aşağıdaki gibi bir sayfa alacaksınız Biraz aşağı kaydırın ve aşağıdaki listeden istediğiniz VMware ürününü tıklayın. Ortamınızda devreye… Read More »

DELL Secure Remote Services (ESRS) upgrade to Secure Connect Gateway (SCG)5.0

By | 3 Aralık 2021

Dell ailesi ürünlerini kulanalar mutlaka garanti süreçleri boyunca DELL EMC destek hattının uzaktan sistemlerimizin çalışmasını monitör etmesine, oluşan veya oluşması kaçınılmaz problemleri gidermeye yönelik adımları otomatik olarak başlatan bir hizmetleri denemiş ve kullanmışlardır. Bu hizmeti kullanabilmek için garanti veya destek anlaşmamızın olması yeterlidir ekstra bir lisans ihtiyacımız bulunmamaktadır. Dell ailesi ürünlerinin sitemleri kontrol etmesi için birkaç… Read More »